Finnik Kenteken App

Voorkom een miskoop met de digitale autocheck

De meest uitgebreide auto informatie heb je met de Finnik Kenteken app altijd bij de hand. Vul een kenteken in en ontvang uitgebreide informatie.

Download in Google Play Store Download in App Store

Nu in de app: Parkeren zonder extra kosten

Met Finnik parkeer je nu zonder transactiekosten, en zonder andere verborgen kosten! Probeer het direct uit via de app.

Welke informatie vind je in de kenteken app?


Basis Autorapport

Het basis Autorapport is gratis en geeft uitgebreide informatie over auto’s op kenteken niveau. Vul een kenteken in en bekijk het Autorapport.

In het gratis Autorapport vind je de historie, technische gegevens, het verbruik, de Autozine beoordeling, de meest voorkomende apk-afkeurpunten en reparaties van het merk-model-type, financiële gegevens en leuke weetjes over de auto. Ook kan je zien of je de milieuzones in Nederland en de buurlanden mag inrijden. Je kunt in het Autorapport direct een Premium Autorapport, kilometerstand controle of milieusticker voor Duitsland kopen.

Premium Autorapport

Met het  premium Autorapport  heb je toegang tot extra exclusieve informatie over de auto die jij opgevraagd hebt. Zoals de opties en accessoires, de huidige waarde, APK-historie en afkeurpunten, eigenaar-historie en een status overzicht. Hierin kan je zien of een kenteken een  WOK-status heeft of gesloopt, geëxporteerd of ongeldig is geweest. Een kenteken heeft een ongeldige status gehad wanneer deze gestolen of vermist is geweest.

Mijn Finnik

In de app kan je een profiel aanmaken met enkel je naam, mailadres en wachtwoord. Het profiel heeft verschillende voordelen zoals:

  • Je spothistorie blijft bewaard
  • De Premium Autorapporten die je hebt aangekocht blijven bewaard
  • Je historie is via de kenteken app eenvoudig toegankelijk
  • Je kan zien hoe vaak een auto is gespot

Milieusticker Duitsland bestellen

Binnenkort een autorit richting Duitsland? Voor bepaalde zones in Duitsland heb je een  milieusticker  nodig. Het is mogelijk om via de Finnik Kenteken app een milieusticker te bestellen. Je kan de bestelling voor 12,50 in de app plaatsen dan krijg je de milieusticker binnen een paar dagen thuis gestuurd.

Download de Finnik Kenteken app gratis in de Google play store of App store.

Download in Google Play Store Download in App Store