Finnik Kentekenapp

Voorkom een miskoop met de digitale autocheck

De meest uitgebreide auto-informatie heb je met de Finnik Kentekenapp altijd bij de hand. Vul een kenteken in en ontvang uitgebreide informatie.

Download in Google Play Store Download in App Store

Welke informatie vind je in de Finnik kentekenapp?


Basis autorapport

Het basis autorapport is gratis en geeft uitgebreide informatie over auto’s op kentekenniveau. Vul een kenteken in en bekijk het autorapport.

In het gratis autorapport vind je de historie, technische gegevens, het verbruik, de Autozine-beoordeling, de meest voorkomende apk-afkeurpunten en reparaties van het merk-model-type, financiële gegevens en leuke weetjes over de auto. Ook kan je zien of je de milieuzones in Nederland en de buurlanden mag inrijden. Je kunt in het autorapport direct een Premium Autorapport, kilometerstandcontrole of milieusticker voor Duitsland kopen.

Premium autorapport

Met het premium autorapport heb je toegang tot extra exclusieve informatie over de auto die jij opgevraagd hebt. Zoals de opties en accessoires, de huidige waarde, APK-historie en afkeurpunten, eigenaar-historie en een status overzicht. Hierin kan je zien of een kenteken een WOK-statusheeft of gesloopt, geëxporteerd of ongeldig is geweest. Een kenteken heeft een ongeldige status gehad wanneer deze gestolen of vermist is geweest.

Mijn Finnik

In de app kan je een profiel aanmaken met enkel je naam en mailadres. Het profiel heeft verschillende voordelen zoals:

  • Je spothistorie blijft bewaard
  • De Premium autorapporten die je hebt aangekocht blijven bewaard
  • Je historie is via de kentekenapp eenvoudig toegankelijk
  • Je kan zien hoe vaak een auto is gespot

Download de Finnik Kentekenapp gratis in de Google play store of App store.

Download in Google Play Store Download in App Store