Wat zoek je precies?

Auto verkopen?

Occasionwebsite


Er zijn verschillende websites waar jij je auto kan verkopen. Belangrijk is dat je via de website gemakkelijk contact kan hebben met mogelijke kopers. Voorbeelden van occasionwebsites zijn Marktplaats, Autotrack, Autotrader en Autoscout24. Ook kan je de auto verkopenĀ via deĀ Finnik Automarkt.

Autobedrijf


Ga eens naar je eigen autobedrijf of een ander autobedrijf bij jou in de buurt. Als je een vast autobedrijf hebt waar je vaker komt, kan je vragen of ze een bod kunnen doen op jouw auto. Ook als je de auto wilt inruilen voor een nieuwe kan je kijken of het autobedrijf voor jou op zoek kunnen naar jouw volgende auto, als je deze nog niet gevonden hebt.

Kennissenkring


Vraag eens rond binnen je kennissenkring of iemand op zoek is naar een auto en biedt die van jou aan. Op deze manier weet je precies wie je aan de deur krijgt voor een proefrit en heb je niet te maken met vreemden. Spreek om gedoe te voorkomen, van tevoren wel goed af wie er verantwoordelijk is als de auto toch in mindere staat blijkt te zijn als gedacht

Veiling


Het is ook mogelijk om je auto te verkopen via een online veiling. Mensen die op zoek zijn naar een auto kunnen dan een bod uitbrengen op jouw auto. Wellicht dat je zelfs meer geboden krijgt dan je aanvankelijk had bedacht! Neem eens een kijkje op Automarkt Beverwijk of AutoVeiling.